fbpx
logo_deviskoerier

Welkom op onze site, de Vis Koerier.

Wij zijn vishandel Gebr. van Zuilen & zn en hebben een fysieke winkel (Kijkt u voor ons adres op onze website). Omdat wij vaak horen van mensen dat zij het niet redden om naar onze winkel toe te komen ivm werk, drukte op de weg of wat voor reden dan ook hebben wij deze site opgericht. Voor deze grote groep mensen is het nu mogelijk om lekker makkelijk en snel hun visje te bestellen welke vervolgens op de aangegeven datum  ‘s avonds thuis geleverd wordt. We bieden deze service GRATIS aan en u kunt al bestellen vanaf €25,-

We werken er hard aan om ons volledige assortiment online te krijgen dus kijkt u vooral regelmatig op de site om te zien wat er al online staat, mocht u iets missen dan kunt u uiteraard altijd een mailtje sturen of contact opnemen met onze winkel zodat wij toch uw product kunnen leveren en deze direct aan ons online assortiment kunnen toevoegen.

Houd u er aub rekening mee dat wij de gebakken vis terug moeten laten koelen voordat wij deze mogen vervoeren, daarvoor hebben wij min. 2 uur nodig voor uw bestelling. Dit betekend dat u uw bestelling tot 16 uur kunt doorgeven als u deze dezelfde avond geleverd zou willen krijgen. In Maarssen zullen wij leveren tussen 18 en 19 uur en in West-Betuwe tussen 19 en 20 uur (Wij leveren op dinsdag t/m zaterdag).